Tome Živanovića 151, 35250 Paraćin, Srbija
+381 35 571 – 217
office@joca.rs

О нама

Наши први кораци

 

 

 

     је била мала породична радња у Параћину, малом граду у средишту Србије. Како су пролазиле године и ми смо расли, па смо тако 2001. године прерасли у фабрику слатких посластица – препознатљивих по свом квалитету и истанчаном укусу.

Томе Живановића 151,

35250 Параћин,

Србија 

Садашњост

        „Јоца” данас има велику палету производа који су стекли наклоност потрошача широм Србије  јер су препознатљиви по свом квалитету, примамљивој амбалажи и истанчаном укусу. Добар спој квалитетних карактеристика  је донео одличне резултате.

        Из године у годину број радника се повећавао  а дневна производња данас премашује цифру од 1000 кг. Сви производи су дело наших стручњака тако да су „Јоцини колачи” дошли до појма савршенство.

        Позитивни атрибути који нас красе су нам из године у годину отварали врата успеха и допринели да сарађујемо са најбољима. Успешне, фирме као што су Универекспорт, Приманова, Подунавље, Вирџинија, Металац Пролетер као и многи други су се увериле у наш квалитет и са нама су од самог почетка тако да и данас сарађујемо са њима као и са многим другим потрошачима широм Србије. Осим сарадњи у Србији извозимо колаче у Македонију и Аустралију.

Кораци ка будућности

      „Јоца” за наредни период планира нова проширења, што ће значити нову производњу, нове врсте колача и још много нових радних места. Слатко царство колача је предузеће  „Јоца” данас, а то ће наставити да буде и наредних година јер  производи са љубављу медењаке, филоване и чајне колаче.

Очување традиције

        Једна од важних ставки је та што производи који настају у овој фирми чувају традицију на тај начин што у великој мери подсећају на колаче наших бака. Ту су домаће гранцле или речено речником наших бака – ванилице и медењак, стари добро познати специјалитет кад су посластице у питању.         У данашње време где имамо масу увозних производа мислимо да је велики успех сачувати у исто време традицију и квалитет јер тај спој даје одличне резултате на тржишту.

Ми смо се у то уверили, а пробајте и Ви!

Оснивачи:

Станојевић Милена 

Станојевић Дејан