je bila mala porodična radnja u Paraćinu, malom gradu u središtu Srbije. Kako su prolazile godine i mi smo rasli, pa smo tako 2001. godine prerasli u fabriku slatkih poslastica – prepoznatljivih po svom kvalitetu i instančanom ukusu.
Tome Živanovića 151,
35250 Paraćin,
Srbija
Sadašnjost
„Joca” danas ima veliku paletu proizvoda koji su stekli naklonost potrošača širom Srbije jer su prepoznatljivi po svom kvalitetu, primamljivoj ambalaži i istančanom ukusu. Dobar spoj kvalitetnih karakteristika je doneo odlične rezultate.
Iz godine u godinu broj radnika se povećavao a dnevna proizvodnja danas premašuje cifru od 1000 kg. Svi proizvodi su delo naših stručnjaka tako da su „Jocini kolači” došli do pojma savršenstvo.
Pozitivni atributi koji nas krase su nam iz godine u godinu otvarali vrata uspeha i doprineli da saradjujemo sa najboljima. Uspešne, firme kao što su Univerexport,Primanova, Podunavlje, Virdžinija, Metalac Proleter kao i mnogi drugi su se uverile u naš kvalitet i sa nama su od samog početka tako da i danas sarađujemo sa njima kao i mnogim drugim potrošačima širom Srbije. Osim saradnji u Srbiji izvozimo kolače u Makedoniju i Australiju.
Prethodno
Sljedeće
Koraci ka budućnosti
„Joca” za naredni period planira nova proširenja, što će značiti novu proizvodnju, nove vrste kolača i još mnogo novih radnih mesta. Slatko carstvo kolača je preduzeće „Joca” danas, a to će nastaviti da bude i narednih godina jer proizvodi sa ljubavlju medenjake, filovane i čajne kolače.
Prethodno
Sljedeće
Očuvanje tradicije
Jedna od važnih stavki je ta što proizvodi koji nastaju u ovoj firmi čuvaju tradiciju na taj način što u velikoj meri podsećaju na kolače naših baka. Tu su domaće grancle ili rečeno rečnikom naših baka – vanilice i medenjak, stari dobro poznati specijalitet kad su poslastice u pitanju. U današnje vreme gde imamo masu uvoznih proizvoda mislimo da je veliki uspeh sačuvati u isto vreme tradiciju i kvalitet jer taj spoj daje odlične rezultate na tržistu.